8 סיבות למה הכתר משוקולד שלך נשבר

1. כי הסיליקון שלך מלוכלך
מלוכלך זה אפילו מאובק פשוט תדאגי שהוא יהיה נקי לפני שאת מזלפת פנימה את השוקולד.

2. כי יש בו בועות
אם לא דפקת את הסיליקון הממולא שוקולד אחרי שמילאת אותו יש בפנים בועות בוודאות. הבועות מחלישות את המבנה של השוקולד ואם הן בחלק העליון גם מכערות אותו עם חורים.

3. קפוא מידי, כן! כן!
נשמע מוזר אבל מומלץ לחכות כמה דקות אחרי שהוא יוצא מהמקפיא, כמו במכת ברד, דברים קשים מידי נשברים מהר יותר.

4. לא קפוא מספיק
טוב, אם השוקולד לא התקשה עדיין כנראה שלא תוכלי להוציא אותו מהסיליקון בשלמות, לא?

5. את משתמשת בשוקולד לא מטומפרר
סוד – שוקולד מאבד את הגבישים שממצקים אותו בהמסה, יש תהליך שנקרא טמפרור – (מלשון טמפרטורה) בו משנים את טמפרטורת השוקולד בצורה מושגחת כך שיווצרו הגבישים הללו.
אם את לא יודעת לטמפרר – הכי טוב להשתמש בצמקאו לעיצוב.
צמקאו מתמצק גם אחרי המסה רגילה.

6. את מוציאה אותו מהר מידי
הוצאת השוקולד מהסיליקון – היא עבודה שנעשית בסבלנות ואהבה – אם את תולשת אותו כנראה שהוא יראה תלוש.

7. את מוציאה אותו מצד לצד
כדאי לעבוד לאט סביב סביב, קודם את כל הקצוות ולסובב תוך כדי הוצאה עד שמגיעים למרכז הכתר בסוף ולא מצד אחד עד לצד השני.

8. הוא נופל
תעשי טובה – עד שהוצאת אותו בשלמות – רק אל תפילי אותו עכשיו!

הצלחת ליצור כתר מושלם? תכתבי לי בתגובות – מושלם!

למעלה ממאה הבוגרות שלנו
הפכו את החלום הזה
למציאות,
הן למדו לעצב
וליצור באסטטיות ודיוק
במטבח שלהן.
פיצחו את הסודות של מעצבי
הקונדיטור הגדולים לעיצוב
קונדיטורי שעושים בכיף
ובקלות,
פתחו את הראש
ליצירתיות פורצת גבולות
ומבטאות את עצמן באומנות
יפיפיה, הפכו את
ההתקשקשויות לתוצאות
מקצועיות שגורמות לכל מי
שרואה להתמגנט בעצמו
ב-WOW אחד ענק! עשרות
מתוכן בנו לעצמן מקצוע מניב
שתואם את העקרונות
ואת התשוקה הגדולה שלהן.

איך עושים את זה?

עם  מודל RTDM!

תלמדי לעשות את זה באמת!
הכנסי לראות את

בונה על לימודי מקצוע?
בדקי את

אתר קורסים מתקדם מבית
 
סקולילנד

קבלי את המדריכה האלופה
שתתנחל לך במטבח ותלמד לבנות ולעצב 
אין סוף דגמים של עוגות מהממות 
עם 5 טכניקות פשוטות ורק עם הכלים שיש לך בבית!

דברי איתנו

אצלנו נהנים מחפירות,
מחכים לבנות איתך :)

התחברות מהירה

לאיזה אימייל לשלוח את הקישור להתחברות?

התחברות לאתר